vineri, 23 octombrie 2009

Adevarul despre batoanele de slabit

           Tocmai am vazut o chestie pe videonews  si nu puteam sa nu scriu despre asta pentru ca mi-a dat cu bloodlust. Este vorba despre propaganda anti-slabire care se desfasoara pe posturile de televiziune si revistele pentru femeile proaste. Mai concret, e vorba despre batoanele de slabit. Link la sfarsitul articolului.

Citat: "Un singur baton care cantareste 60 de grame are 2000 calorii" 

HANDICAPATILOR. Cum sa aiba un baton 2000 calorii ?? Adica daca mananci un cacat de baton de 60 de grame ti-ai luat portia de mancare pe o zi. Este pur si simplu o minciuna. Nici grasimea pura nu are atata energie.

Propaganda anti-batoane este de-a dreptul ridicola. Inca nu imi pot da seama daca cei care au facut reportajul sunt prosti, retardati, ambele, sau o combinatie intre cele 2.

Citat: "Combinate cu mancarea, ingrasa peste masura" .  E ca si cum ai zice, "Daca iti dai cu ciocanul in cap, iti faci rau, deci ciocanele dauneaza grav si trebuie evitate!!"

Pe cam orice baton de slabit spune CLAR ca se recomanda consumul batoanelor pentru a INLOCUI UNA SAU DOUA MESE PE ZI.

In general femeile grase ce cantaresc mai mult decat o vaca si o scroafa la un loc au un numitor comun: informatiile eronate despre tot ce inseamna alimentatie, slabire, nutritie, etc. Sunt revoltat ca s-a ajuns la acest nivel de propaganda pentru a tine scroafele indobitocite in continuare.  Se apeleaza la tactici de infricosare si la minciuni ridicole pentru a speria orice persoana obeza de la orice incercare de a ajunge la un aspect corporal decent.

Jegosilor. Instigati lumea sa manance halci de carne ca spartii.  

Suntem expusi la o propaganda consumerista continuu. Vine si luna decembrie si vine vremea ca scroafele si porcii sa sparga portile supermarketurilor si sa se omoare calcati in picioare in incercarea de a ajunge primii la promotiile la carne. E din ce in ce mai greu sa vezi un om normal pe strada.

Inca ceva jegosilor. Se mai spune pe baton ca nu se lasa la indemana copiilor. Sa va traduc. Sau la indemana adultilor cu minte de copil prost.

Am un motiv in plus sa astept ww3.  Sa crape vacile , scroafele si porcii.

In reportaj ne arata pe cineva desfacand un baton Q-form , am consumat si eu . Neg ca mi-ar fi daunat, si am consumat chiar si combinat cu mancare. Insa nu mai consum si nici nu recomand nimanui sa consume pentru ca banii pot fi investiti mai bine de atat. 

Ceva important de precizat. Nu recomand consumul batoanelor de orice fel si a nici unui asa zis "supliment alimentar".  Alimentele sanatoase ca fructele si legumele, precum si un mod de viata care sa includa mult efort fizic organizat si calculat, sunt preferabile.  Insa este clar ca exista  campanie de dezinformare cu privire la batoanele de slabit.  Se poate argumenta ca batoanele contin substante care sunt daunatoare, asta da. Ce nu se poate demonstra niciodata este ca ingrasa.  

http://videonews.ro/action/viewvideo/27512/Atentie-Batoanele-de-slabit-ingrasa-Rau/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu