joi, 1 octombrie 2009

Ziua 4

       Iata ca a mai trecut o zi importanta. Importanta pentru ca intotdeauna cand ma apuc de ceva primele zile sunt cele mai dificile. Dupa ce ma obisnuiesc, si devine o rutina, e mult mai usor si placut. Am inceput ziua dupa vreo 7.5 ore de somn. Pe parcursul zilei aveam de gand sa nu consum multe calorii pentru a accelera putin procesul de transformare. Pe la ora 15.00 lucrurile au luat alta intorsatura , cand "am decis" spontan , avand perspectiva unei portii de cartofi prajiti cu ostropel de pui, sa nu ma abtin de la asa bunatate. Astfel ca la acea masa au venit vreo 2000 calorii. Dupa aceasta aveam de gand sa incep antrenamentul pe la ora 17.00 insa nu m-am putut porni sa ma apuc. Pe la ora 18.00, influentat de oboseala si de teama ca si in seara asta va fi foarte greu, am mai consumat in jur de 1000 calorii ( de fapt, estimez ca ar fi mai putine de atat dar prefer sa estimez in sus decat in jos, e mai sigur pentru procesul de transformare).

Alimentatia zilei : estimativ 3000 calorii.

Antrenamentul zilei , efectuat de la ora 21.00.  Din fericire, a fost ceva mai usor decat credeam. Desi inca sunt obosit , am rezistat mai bine efortului din aceasta seara. Nu este exclus ca cele 3000 calorii sa ma fi ajutat sa rezist. Sper insa ca am consumat mai multe de atat.. altfel, ziua asta ar putea fi ineficienta.

- 60 min bike  , 30.9 km . Performanta este din nou mediocra, insa macar mai buna decat ieri.

- 3 min bike , 1.80 km - performanta la timp scurt inca este aproape maxima.

5 minute pauza

- 80 genuflexiuni in 5:07 minute.  8 serii x 10. Performanta superioara zilei de ieri, 10 genuflexiuni in plus, si peste 30 de secunde mai rapid! A fost ceva mai usor decat ieri, dar pot mult mai bine decat atat, sunt convins.

2 minute pauza

- 130 RPV in 5:21      5 serii x 20 + 10 + 20.  Mai slab decat ieri.. Cred ca puteam sa fiu mai rapid de atat, mi-am alocat pauza prea mare intre serii. Oricum, nu e chiar asa rau. Pentru moment sunt relativ multumit de performanta, avand in vedere si faptul ca sunt la inceput.

Situatia corporala

Am inceput ziua cu 82.3 kg si estimat 30.9% procent grasime.  Acum am 81.8 si 30.8%

Atata timp cat merg in jos, oricat de incet... e bine. Oricum, sunt absolut hotarat sa nu depasesc maine 500 calorii. Voi face asta pentru a compensa pentru ziua de astazi.  Sper sa nu ma ispiteasca cineva cu cine stie ce bunatati... 

O noua zi din planul meu de transformare se incheie aici. Sunt optimist ca voi reusi sa cresc performanta maine. Am de gand sa efectuez antrenamentul mult mai devreme, altfel, foamea imi va distrage atentia mai pe seara.  Pana atunci, insa , va doresc antrenamente cat mai placute, si rezultate pe masura efortului depus! Nu uitati :

Cine "nu poate" sa slabeasca , NU VREA sa slabeasca!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu